Factor Architecten zoekt per medio september 2019 een enthousiaste assistent-ontwerper die affiniteit heeft met vormgeving én techniek. Wil je werken in een prettig team met veel ontwikkelmogelijkheden en hou je van afwisselend en uitdagend werk, lees dan vooral verder!

Functie-omschrijving

Als assistent-ontwerper bij Factor Architecten werk je onder leiding van de projectarchitect mee aan het ontwerp en de technische uitwerking van uiteenlopende projecten. Je werkt met veel zelfstandigheid samen in teams van wisselende samenstelling, soms multidisciplinair. Je bent verantwoordelijk voor technische en esthetische deelontwerpen en werkt mee aan de presentatie van plannen. De functie is te combineren met een masteropleiding aan de Academie van Bouwkunst of een deeltijd masteropleiding aan de Technische Universiteit.

Jouw profiel

  • Afgeronde bacheloropleiding bouwkunde (HBO of TU)
  • Aantoonbare affiniteit met zowel bouwtechniek als architectuur
  • Kennis van en ervaring met SketchUp, AutoCAD en Revit
  • Affiniteit met 3D visualisaties in bijvoorbeeld Artlantis
  • Kennis van en ervaring met Photoshop en Indesign is een pré
  • Basiskennis van bouwregelgeving

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Door middel van competentiemanagement bieden wij je uitstekende mogelijkheden om je binnen het vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie een prettige en dynamische werkomgeving en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Factor Architecten ontwerpt duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 40 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Interesse?

Ben jij enthousiast over deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

Factor Architecten b.v.
T.a.v. Sandra Hendriks
Geograaf 40
6921 EW  Duiven

Of per mail naar: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sandra Hendriks: 026 384 44 80.
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Mattijs Loor: 026 384 44 81.

 

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.