Factor Architecten / IA Bouwkunde zoekt per direct een enthousiaste bouwkundig modelleur die affiniteit heeft met vormgeving én techniek. Wil je werken in een prettig team met veel ontwikkelmogelijkheden en hou je van afwisselend en uitdagend werk, lees dan vooral verder!

Functieomschrijving

Als modelleur ben je de gedisciplineerde rechterhand van de projectleider of architect en verricht je zelfstandig of in teamverband tekenwerkzaamheden en modelleerwerkzaamheden in alle fasen van een project. Je werkt met andere modelleurs in een BIM-omgeving, verwerk je technische gegevens van derden in bouwkundige of constructieve zin en controleer je stukken van derden.

3D modelleren zit je in het bloed. Je denkt in 3D, verwerkt de gegevens van de projectleider en controleert je eigen werk. Ook draag je zorg voor de technische uitwerking van (deel)projecten in overleg met de projectleider, constructeur, architect en andere adviseurs.

Jouw profiel

  • Afgeronde opleiding MBO bouwkunde of HBO bachelor bouwkunde / built environment
  • Minimaal 1 jaar ervaring als tekenaar/modelleur
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Bekend met recente bouwregelgeving
  • Affiniteit met automatisering en BIM
  • Ervaring met Revit is een pré

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Door middel van competentiemanagement bieden wij je uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Intern doorgroeien naar een andere functie behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Factor Architecten ontwerpt duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in de regio Arnhem met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 40 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over onze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

Factor Architecten B.V.
T.a.v. Sandra Hendriks
Geograaf 40
6921 EW Duiven

Of per mail: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sandra Hendriks: 026-3844480
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Mark van Westerlaak: 026-3844444

 

IA Groep B.V. verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.