Factor Architecten is op zoek naar een gedreven architect met een eigentijdse kijk op vormgeving en gebruik, techniek en maakbaarheid. Wil je werken in een prettig team met veel eigen verantwoordelijkheid en hou je van afwisselend en uitdagend werk, lees dan vooral verder!

Functie-omschrijving

Als architect bij Factor Architecten ben je eindverantwoordelijke voor het ontwerp van uiteenlopende projecten. Je werkt met veel zelfstandigheid samen in teams van wisselende samenstelling, soms multidisciplinair. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en draagt bij aan de acquisitie van nieuwe opdrachten. Je geeft leiding aan ontwerpteams en draagt zorg voor de integratie van gebruik, vormgeving en techniek.

Jouw profiel

  • Afgeronde masteropleiding architectuur (Academie van Bouwkunst of TU) en ingeschreven in het Architectenregister
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectarchitect
  • Basiskennis van veelgebruikte software zoals SketchUp, Revit en diverse Adobe-programma’s
  • In staat te werken binnen strikte randvoorwaarden van functionaliteit, budget en planning
  • Teamspeler die verantwoordelijkheid kan dragen en leiding kan geven
  • Ervaring in de werkgebieden recreatie, industrie en/of maatschappelijk vastgoed is een pré

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Door middel van competentiemanagement bieden wij je uitstekende mogelijkheden om je binnen het vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie een prettige en dynamische werkomgeving en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Factor Architecten ontwerpt duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in de regio Arnhem met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 40 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Interesse?

Ben jij enthousiast over deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV en actueel portfolio naar:

Factor Architecten b.v.
T.a.v. Sandra Hendriks
Geograaf 40
6921 EW  Duiven

Of per mail naar: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Neem dan contact op met Mark van Westerlaak: 06 21 263 797.

 

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.