Factor Architecten is op zoek naar leergierige afstudeerders. Wij staan open voor onderzoek in samenwerking met ons als team, en waar mogelijk ook met onze opdrachtgevers. 

Omschrijving

Als afstudeerder bij Factor Architecten werk je samen met ons aan je afstudeeronderzoek. Wij zullen je ondersteunen waar nodig. Je onderzoek past binnen het bureau, en is vooral ook voor jou persoonlijk interessant. Heb jij een interessant onderzoeksthema in gedachten die bij ons bureau lijkt te passen, of wil je samen met ons kijken naar onderzoeksmogelijkheden, dan horen wij het graag. Wie weet komen we samen tot nieuwe inzichten!

Jouw profiel

  • Bachelorstudent bouwkunde
  • Affiniteit met vormgeving en techniek

Wij bieden

Een goede begeleiding van je afstudeeronderzoek. Binnen onze informele organisatie kun je naast alle aspecten van het werken op het architectenbureau, ook de samenwerking met andere technische disciplines ervaren. Veel mensen met veel kennis en specialisaties. Kennis die we graag met je delen. We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Wij zijn

Factor Architecten ontwerpt duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 80 medewerkers. Met bijna 50 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Interesse?

Ben jij enthousiast over deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

Factor Architecten b.v.
T.a.v. Tom Korteman
Geograaf 40
6921 EW  Duiven

Of per mail naar: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sandra Hendriks: 026 384 44 60.
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Tom Korteman: 026 384 44 19.

 

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.