De bouw op twee parken van Roompot in Zeeuws-Vlaanderen vordert gestaag. De chalets zijn weggehaald en worden vervangen voor aantrekkelijke, duurzame recreatiewoningen in een zorgvuldig vormgegeven landschapsplan. De woningen zijn gasloos en uitgerust met een modern installatiesysteem. 

Kustpark Zeebad te Breskens
In fase 1 zijn de funderingen van de recreatiewoningen van Kustpark Zeebad gereed en worden de eerste contouren zichtbaar. Deze recreatiewoningen in het kustpark  zijn verspringend ten opzichte van elkaar gepositioneerd, waardoor er vanuit elke woning zicht op het water is. Deze woningen zullen worden voorzien van vlonderterrassen en worden compleet gemaakt met een rank hekwerk. Dit voorjaar zijn de recreatiewoningen van fase 1 gereed. Voor fase 2 worden op dit moment de voorbereidingen getroffen voor de infrastructuur.  Alle woningen staan richting een wadi of stuk water om de natuurbeleving maximaal te maken. De structuur van wadi’s en water refereert aan de waterpartijen in de Oud Breskenspolder. De contouren van de nieuwe watergang en wadi zijn al zichtbaar.

Noordzee Beach Village te Nieuwvliet Bad
Ook de ontwikkelingen in Noordzee Beach Village krijgen vorm. De recreatiewoningen zijn modulair gebouwd en diverse woningen zijn al op hun plaats gehesen. Op diverse plaatsen wordt al de eerste hand gelegd aan de inrichting van het terrein.