Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met onze interne verbouwing. In het kader van circulariteit hebben we een aantal oude kasten middels een graffiti workshop van een nieuwe uitstraling voorzien. Een creatieve afsluiter na een ochtend vergaderen!

Overlegmomenten in een nieuw jasje: studiedag

Om alle overlegmomenten beter te organiseren zijn we overgestapt naar een aantal studiedagen per jaar. De hele afdeling bij elkaar, of opgedeeld in deel-overleggen. Een afwisseling van overleg, quizzen en presentaties. Na de lunch hebben we de dag afgesloten met het vast terugkerende afdelingsuitje.

Graffiti workshop

Vaak wordt het afdelingsuitje besteed aan het bezoeken van één van onze eigen projecten. Deze keer bleven we in huis, wat na de interne verbouwing toch ook een beetje een eigen project geworden is. Na uitleg van graffiti-artist Sander en een aantal korte oefeningen met de spuitbussen konden we aan de slag. In totaal hebben we drie grote en zes kleine kasten een nieuwe uitstraling gegeven, die een mooie plek op de afdeling hebben gekregen.