Op dinsdag 19 april vindt B2B de Liemers plaats. Dé beurs voor ondernemers in de Liemers.

De beurs biedt een informatief, inspirerend, interactief en sterk verbindend programma. Naast het netwerken en kennismaken met ondernemers is er een compleet scala aan workshops, lezingen, brainstormsessies en een debat.

Ook IA Groep is op de beurs aanwezig. U kunt (nader) kennis met ons maken. Wij vertellen u graag wat u van ons, als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau, kunt verwachten. U vindt ons op stand 37.

Lezing: Uniek project – flexibel, drijvend recreëren

Laat u meenemen door architect Hayke Zweede van Factor Architecten (onderdeel IA Groep). Hij vertelt welke mogelijkheden het water ons geeft om te recreëren. Als voorbeeld de Lotus, een drijvende woning van EPS (piepschuim). De Lotus is zo ontworpen dat hij volledig zelfredzaam is voor een week. Een uniek project van Liemerse bedrijven.

Aanmelden lezing IA Groep