Afgelopen week maakte Roompot – de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland – bekend twee bestaande campingterreinen in Nieuwvliet en Breskens te gaan opwaarderen tot hoogwaardige vakantieparken. Factor Architecten maakte hiervoor de ontwerpen, die komend jaar verder uitgewerkt zullen worden. In 2021 zal gestart worden met de realisatie.

Sinds begin 2019 werkt Factor samen met ontwikkelaar Roompot Projects aan verschillende plannen. Uitgangspunt is steeds om in de opwaardering van bestaande terreinen de kwaliteiten van de locatie optimaal te benutten. Tegelijkertijd streven we naar een mix van aantrekkelijke vakantieverblijven passend bij de betreffende locatie en bij een goede exploitatie van de parken. In de loop van 2020 zal meer bekend worden over de ontwerpen voor de 200 vakantiewoningen in Nieuwvliet en Breskens.

Lees het volledige bericht op de website van Roompot.

Beeld: Roompot Vakanties.