In opdracht van Vastbouw heeft Factor Architecten het architectonisch en landschappelijk ontwerp voor het Marina Resort Leukermeer gemaakt. De bouw van de appartementengebouwen en de eerste vakantiewoningen aan het water zijn op dit moment in volle gang. Het resort wordt gerealiseerd in meerdere fases. De omgevingsvergunning voor fase twee is verleend en ook deze vakantiewoningen gaan dit voorjaar in uitvoering.

Luxe vakantiewoningen, van binnen en van buiten

De vakantiewoningen zijn een moderne interpretatie van de Scandinavische bouwstijl: houten gevels, natuurlijke tinten en materialen en een overdekte buitenruimte. De appartementengebouwen en vakantiewoningen staan aan de oever die uitzicht biedt over het Leukermeer. De combinatie van vormgeving en locatie zorgt voor een sterke relatie met het water. Het betreft woningen voor 12, 8, 6 of 4 personen. Elk woningtype op Marina Resort Leukermeer biedt haar bezoekers straks op haar eigen wijze luxe en comfort. Naast uitzicht op het water wordt de luxe van binnen, buiten doorgezet met een privé wellness naast de vakantiewoning.

Uitvoering Marina Resort Leukermeer in volle gang

De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door opdrachtgever Vastbouw. De eerste fase is volop in uitvoering. De omgevingsvergunning voor fase twee is verleend, waarmee de bouw van nog elf recreatiewoningen dit voorjaar zal volgen. Bekijk het ontwerp op de projectpagina van onze website of ga voor meer informatie over het toekomstige resort naar de projectpagina van Marina Resort Leukermeer.