Factor Architecten zoekt permanent leergierige stagiairs voor een stage tijdens hun bachelor-opleiding. We bieden oriënterende en verdiepende stages aan van 10 of 20 weken, in samenwerking met verschillende HBO-opleidingen. Ook voor maatwerk-stages is regelmatig ruimte.

Omschrijving

Als stagiair bij Factor Architecten werk je onder leiding van projectarchitecten en projectleiders mee aan het ontwerp en de technische uitwerking van uiteenlopende projecten. Je werkzaamheden stemmen we af op jouw niveau en je persoonlijke leerdoelen. Eén van de projectarchitecten of projectleiders is je vaste stage-begeleider en volgt het proces. In overleg is er ruimte om alle verschillende aspecten van het werken op een architectenbureau mee te maken: vormgeving, techniek, presentatie en proces.

Jouw profiel

  • Bachelorstudent bouwkunde (HBO of TU)
  • Affiniteit met vormgeving en techniek
  • Basiskennis van AutoCAD of Revit
  • Kennis van en ervaring met Sketchup Photoshop en Indesign is een pré

Wij bieden

Een afwisselende stage bij een middelgroot architecten- en ingenieursbureau. We zorgen voor een goede begeleiding van je stage. Binnen onze informele organisatie kun je naast alle aspecten van het werken op het architectenbureau, ook de samenwerking met andere technische disciplines ervaren. We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Wij zijn

Factor Architecten ontwerpt duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp. We werken met onze partners aan hoogwaardige ontwerpen waarmee een opdrachtgever zijn doelen kan realiseren: bruikbare, leefbare en aantrekkelijke gebouwen. We zijn klantgericht en flexibel, van haalbaarheidsstudie tot bouwbegeleiding.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 80 medewerkers. Met bijna 50 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Interesse?

Ben jij  enthousiast over deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

Factor Architecten b.v.
T.a.v. Tom Korteman
Geograaf 40
6921 EW  Duiven

Of per mail naar: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sandra Hendriks: 026 384 44 60.
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Tom Korteman: 026 384 44 19.

 

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.