Het was afgelopen dinsdag weer tijd voor een afdelingsuitje. Met het team van constructeurs, bouwkundigen en architecten hebben we weer een mooie middag gehad met een eigen en een extern project.

Deze keer op het programma voor het eigen project: een rondleiding bij Kindcentrum Grimbornhof in Zevenaar. Dit project is in 2021 opgeleverd en door vele van ons aan gewerkt. Goed om het geslaagde resultaat te zien en te ervaren hoe het ontwerp in gebruik is genomen. Na de rondleiding van de directrice zijn we doorgegaan naar de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Een prachtige locatie waar een oude sigarettenfabriek herbestemd is naar een multifunctioneel centrum. Restaurant, museum, bibliotheek, filmzalen en een gemeentehuis komen samen. Na ook hier een boeiende rondleiding te hebben gehad zijn we het restaurant ingedoken voor een afsluitende borrel!