Er is afgelopen periode hard gewerkt aan MFA Heijen. Met de revitalisatie van het gebouw vormen dorpshuis D’n Toomp, basisschool de Heggerank, Kindcentrum Madelief en de Sportzaal van Heijen één multifunctionele accommodatie. Daarnaast is het gebouw bij deze revitalisatie sterk verduurzaamd, om het zo weer toekomstbestendig te maken. Factor Architecten heeft het architectonisch ontwerp gemaakt voor deze revitalisatie. Daarnaast is door onze collega’s van IA Werktuigbouw en IA Elektrotechniek geadviseerd op installatiegebied.

MFA Heijen is verder uitgewerkt en vormgegeven in bouwteamvorm met Van der Horst als hoofdaannemer voor de bouwkundige werken in samenwerking met Gebr. Janssen Beugen en Megens Elektrotechniek voor de installaties.

Inmiddels is het gebouw al een tijdje met veel plezier in gebruik genomen door de gebruikers. Maar vrijdag 23 februari was het toch echt tijd om het gebouw een feestelijke officiële opening te geven. Hiermee is een mooi startschot gegeven voor het gebouw als één MFA, een hernieuwd dorpshart voor Heijen!