Wil jij graag architect worden? Ben je bijna afgestudeerd en ga je beginnen aan de Academie van Bouwkunst? Ben jij die Assistent Ontwerper? Lees dan vooral verder, want Factor Architecten zoekt jou!

Wat ga je doen?

Als Masterstudent is de beroepservaring een belangrijk onderdeel. De onderdelen die je in je portfolio’s moet uitwerken zijn divers en daar wil je natuurlijk veel aandacht aan geven tijdens je werk. Binnen Factor geven wij jou die ruimte. Factor geeft al meer dan 25 jaar de ruimte aan jonge talenten om zich te ontwikkelen en de focus te leggen op de studie.

Als Assistent Ontwerper bij Factor Architecten werk je onder leiding van de projectarchitect mee aan het ontwerp en de technische uitwerking van uiteenlopende projecten. Je werkt met veel zelfstandigheid samen in teams van wisselende samenstelling, meestal multidisciplinair. Je bent verantwoordelijk voor esthetische en technische deelontwerpen en werkt mee aan de presentatie van plannen. In de laatste twee jaar van je studie krijg je de mogelijkheid om (kleine) projecten zelfstandig op te pakken, waarbij je op de achtergrond ondersteuning krijgt van een senior architect.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde opleiding bouwkunde (HBO) en de start aan de Academie van Bouwkunst
  • Aantoonbare affiniteit met zowel architectuur als bouwtechniek
  • Kennis van en ervaring met SketchUp, AutoCAD en Revit
  • Affiniteit met 3D visualisaties in bijvoorbeeld Enscape
  • Kennis van en ervaring met Affinity is een pré

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Door middel van competentiemanagement bieden wij je uitstekende mogelijkheden om je binnen het vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Hierbij staat je studie aan de Academie van Bouwkunst centraal.  Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie een prettige en dynamische werkomgeving en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

In een veranderende wereld geeft Factor Architecten vorm aan de gebouwde leefomgeving. Wij helpen onze opdrachtgever gebouwen te bouwen die bijdragen aan het welzijn van de mens. Door krachten te bundelen en met oog voor de natuur, vinden we integrale oplossingen voor een klimaatbestendige, circulaire leefomgeving. Een veilige omgeving die voorziet in behoeften, stimuleert en verbindt.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 50 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven binnen IA Groep werken integraal samen aan zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Heb je vragen?

Ben jij enthousiast over onze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV en actueel portfolio o.v.v. Ik wil starten als Assistent Ontwerper naar: vacatures@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Berna Rudolfs: 026-3844432

Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rick Melchers: 026-3844474

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.