Factor Architecten en IA Groep

Factor Architecten maakt onderdeel uit van multidisciplinair ingenieursbureau IA Groep. Op bouwkundig gebied kan Factor Architecten naast de eigen medewerkers beschikken over het ervaren en deskundige personeel van IA Bouwkunde. Tekenaars en modelleurs, projectleiders, bestekschrijvers, kostendeskundigen en toezichthouders van IA Bouwkunde werken dan voor Factor Architecten. Ook voor het ontwerp en de berekening van draagconstructies kunnen we gebruik maken van de diensten van IA Bouwkunde. We delen onze kantoorruimte, dus de lijnen zijn kort en de samenwerking verloopt soepel. Voor de opdrachtgever is er altijd één helder aanspreekpunt.

Ook met de andere zusterbedrijven binnen IA Groep wordt nauw samengewerkt. Factor Architecten ontwerpt gebouwen die ruimte bieden aan de installatietechniek van IA Elektrotechniek en IA Werktuigbouw en we ondersteunen de projectmanagers van Feenstra Adviseurs op het gebied van architectuur en ontwerp. Indien gewenst bieden we samen met onze collega’s integrale ontwerpdiensten aan: we ontwerpen dan in samenhang de architectuur, de draagconstructies en de installatietechniek voor uw project.

IA Groep is zowel nationaal als internationaal actief en kent een grote diversiteit aan projecten. De kwaliteit van ons werk borgen we met een kwaliteitscontrolesysteem gebaseerd op de certificering ISO 9001: 2015.

bezoek ook www.iagroep.com

Ons team

ir. Mark van Westerlaak

Adjunct-directeur

Als adjunct-directeur geeft Mark van Westerlaak leiding aan de bouwkundige bedrijven binnen IA Groep: Factor Architecten, IA Bouwkunde en FEENSTRA Adviseurs.

Neem direct contact op met Mark

026 384 44 40

Bekijk de projecten van Mark

 

Bram van Oosteren MArch

Architect

Bram van Oosteren is specialist op het gebied van maatschappelijk vastgoed en onderwijs. Daarnaast werkt hij aan woningbouw-, recreatie- en industrieprojecten.

Neem direct contact op met Bram

026 384 44 68

Bekijk de projecten van Bram

 

Mattijs Loor MArch

Architect

Mattijs Loor is onze deskundige op het gebied van stedenbouw, regelgeving en vergunningen. Hij werkt vooral aan recreatie, maatschappelijk vastgoed en woningbouw.

Neem direct contact op met Mattijs

026 384 44 60

Bekijk de projecten van Mattijs

 

Annette Weerts MSc

Architect

Annette Weerts werkt binnen het team van Factor aan uiteenlopende projecten, waaronder woonhuizen, nutsvoorzieningen en maatschappelijk vastgoed.

Neem direct contact op met Annette

026 384 44 76

Bekijk de projecten van Annette

 

Sven Hendriks BASc

Assistent-ontwerper

Sven Hendriks is architect in opleiding. Hij ondersteunt de architecten bij deelontwerpen en de technische uitwerking van projecten.

Neem direct contact op met Sven

026 384 44 75

 

 

ing. Maarten Tenten

Assistent-ontwerper

Maarten Tenten is architect in opleiding. Hij ondersteunt de architecten bij deelontwerpen en de technische uitwerking van projecten.

Neem direct contact op met Maarten

026 384 44 69

 

 

Rick Melchers MSc

Assistent-ontwerper

Rick Melchers is bezig met zijn beroepservaringsperiode alvorens architect te kunnen worden.  Hij maakt deelontwerpen en ondersteunt de architecten.

Neem direct contact op met Rick

026 384 44 74