2019-02-27T19:52:35+00:00

Drinkwaterproductiebedrijf Weerselo

Vitens heeft als doel om op haar productielocatie in Weerselo de oude zuiveringsinstallatie te vervangen voor een nieuwe zuiveringsinstallatie mét installaties om de hardheid van het water te verlagen. Het nieuwe zuiveringsgebouw sluit aan bij de architectuur van de bestaande bebouwing, maar onderscheidt zich onder andere door subtiele verschillen in de details en materiaal. Door onder andere de combinatie van twee typen verharding en de toevoeging van het kruidige grasmengsel wordt de bebouwing ingebed in het landschap.

2019-06-19T12:42:52+00:00

Recreatieappartementen Zillertal

Aan de voet van de bergen, nabij het beroemde wintersportoord Gerlos, is een appartementengebouw met diverse horecafuncties ontworpen. De brede balkons, de symmetrie in de kopgevel, het gebruik van hout refereren aan de typische Oostenrijkse chalets. In de uitstraling van het gebouw is aansluiting gezocht bij de omgeving. Naast een fijn appartement kan de bezoeker ook genieten van het zwembad en de sfeervolle terrassen.

2019-06-19T12:39:49+00:00

Jongerenhotel

Tegenover het station in Doetinchem zijn plannen gemaakt voor het bouwen van een Jongerenhotel. Elke unit werkt als een Tiny house. Het plafond is extra hoog zodat het vloeroppervlak optimaal wordt benut. Het bed ligt hoger dan de woonruimte. Dit heeft twee voordelen: vanuit de woonruimte kijkt men niet op het bed en de ruimte onder het bed kan worden benut als bergruimte. Door het verhogen van het bed heeft de slaapruimte een privé en intiem karakter. De woonruimte zelf is juist open. Dankzij het inschuifbare bureau onder de tv blijft de vloer vrij.